Ево како поступити кад мушкарац изгуби интерес за вас

ГС
Foto: Илустрација

Зашто мушкарци изненада губе интерес, пита се све више жена. Било да сте изашли неколико пута или сте чак и ушли у везу и све се чинило савршеним, наједном се догодио клик у мушком мозгу.

Најчешћи разлози
Препознајте на вријеме стабилне мушкарце и избјегните у старту ову ситуацију. Не треба вам емотивно незрела особа у 30-има или 40-има.

Већина мушкараца током одрастања постану праве зреле особе које изгубе страх од везивања. Међутим, код неких се то не догоди. Они и даље задржавају у себи страх од озбиљног односа.
Мушкарци су храбри или се праве храбри када се ради о неким баналним стварима, нпр. када гледају неки страшни филм или када треба убити великог инсекта. Али када требају изразити своје осјећаје, изгубе се и занијеме. Неки мушкарци воле мијењати жене јер тако сматрају да су још пожељни, а то им у исто вријеме пружа и осјећај слободе. Велик број жена у кратком времену годи њиховом егу, осјећају се паметно, занимљиво и атрактивно. Они игру освајања доживљавају као такмичење и једном када схвате да су вас освојили, та игра им више није занимљива.

Држање дистанце понекад је пожељно
Главни савјет код оваквих или сличних ситуација је тај да успорите и ви. Иако сте можда јако заљубљени и најрадије бисте с њим проводили сваки слободни тренутак, покушајте се мало контролисати. Чак и ако се ради о дугогодишњим везама. Битно је да никад у вези не дајете максимум себе. Нека мушкарац буде тај који ће имати осјећај да вас мора дохватити да не побјегнете.

Мушкарци су по природи ловци, тако да, иако вам се чини страшно неодољив, задржите малу дистанцу. Изађите повремено с пријатељицама нека види да се не врти све око њега и да имате и других могућности.

Суочавање са страховима
Мушкарци се понекад боје својих осјећаја. Можда нису имали у плану да ће се тако брзо заљубити и преплашили су се хемије која се догодила. У том тренутку, они ће побјећи јер не знају како се носити с тиме. Не желе и неће се суочити са својим страховима без обзира на интерес, пише Кликс.

Када то уочите или осјетите, успорите мало. Покушајте с њим необвезно попричати. С временом ћете у разговору доћи и до те теме. Суптилно му дајте неке савјете и уз што више разговора, ријешићете проблем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана