Доказано је! Мушкарци с већим стомаком су бољи љубавници

ГС
Доказано је! Мушкарци с већим стомаком су бољи љубавници

Научне студије су потврдиле како су пунији момци, који притом имају и израженији стомак, далеко издржљивији љубавници који се на дјелу показују боље од мршавих мушкараца.

Иако многе жене, описујући идеалног мушкарца, сањаре о љепотану исклесаног тијела, научници тврде како је боље скренути поглед према онима чија физичка грађа више личи Хомеру Симпсону, пише 24сата.

Иако можда на први поглед нема атрактиван стас, мушкарац с пивским стомачићем може вас изненадити на друге важне начине.

Научна студија у Турској 2017. године показала је да мушкарци с прекомјерном тежином и истакнутим стомачићем у кревету могу издржати пуно дуже од мршавијих мушкараца.

Научници су истраживали везу између индекса тјелесне масе (БМИ) те сексуалне активности 100 мушкараца који су признали да имају проблема са одређеним потешкоћама кад је секс у питању у поређењу са онима који се нису могли пожалити на свој потенцијал.

Резултати су указали на чињеницу да  мушкарци с вишим индексом тјелесне масе и већим стомаком у просјеку могу у кревету издржати 7,3 минуте, док су виткији испитаници једва могли издржати двије минуте. Разлика од пет минута је прилично значајна. Заправо, открили су да ће мршавији мушкарци такође чешће патити од преурањене ејакулације, пише Your Tango.

На први поглед, ово дјелује контрадикторно, те се многи питају није ли и сексуални живот одраз општег здравственог стања, посебно у контексту упозорења о опасностима дебљине. Научници кажу да је ипак компликованије од тога.

Више сала на стомаку, кажу они, значи да дотични мушкарац садржи више женског полног хормона естрадиола, који помаже у спрјечавању оргазма. Научници су чак отишли толико далеко да су рекли како мушкарци с мање мужевним тијелима имају предност у поређењу са атлетским типовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана