Десет знакова да је ваш партнер право благо које треба чувати

Б92
Foto: принтскрин

Иако се понекад посвађате, ово је сигурних 10 ствари које указују на то да је ваш партнер право благо:

 

1. Он вам је апсолутно одан. Не покушава да избјегне вас или обавезе које му намец́е његов однос са вама. Он је у потпуности посвец́ен вама и овој вези. Он жели да буде близу вас и у то нема сумње.

2. Он вас подржава без обзира на све. Увијек вам пружа подршку, радујући се вашим победама и пружа вам раме када желите да заплачете. Ако те људи оборе, он ти помаже да се подигнеш.

3. Дјелује рањиво у вашој близини. Не плаши се да вам се отвори и покаже своје слабости. Он вам прича о својим осјећањима и не искључује вас.

4. Одрасли сте као појединци. За вријеме док сте били заједно, он је постао зрелији и променио се на боље. И то се догодило не нужно зато што сте га натерали да се промени, вец́ зато што је он сам желео да буде бољи за вас.

5. Он жели да будете срец́ни. Када доноси велике одлуке, узима у обзир како ц́ете се осец́ати због тих одлука. Он увек покушава да вас усрец́и, без обзира шта мора да уради да би се то догодило.

6. Он брине о теби. Он ради ствари за вас које не морате ни да тражите. Он памти све ваше преференције и жеље. И не игнорише ваша осец́ања, увек их узимајуц́и у обзир.

7. Увијек је спреман на компромис. У случају сукоба између вас, он увек покушава да пронађе компромис и уради све како треба. Он не воли да се свађа, али када дође до свађе, вас двоје брзо учите из својих грешака и идете даље.

8. Не обраћа пажњу на друге жене. Када су друге жене у близини, он не обрац́а пажњу на њих. Он не буљи у њих и не флертује са њима, а ви увек знате да му можете веровати у овим стварима.

9. Уочава најситније детаље. Примец́ује све ситнице које вас чине срец́ним, након чега се труди да их у вашем животу буде што више. Кад му нешто кажеш, он се тога сети. Памти све ствари због којих ти срце брже куца.

10. Он даје најбољи савјет. Када вам је потребан савјет, он је увијек спреман да подели своју тачку гледишта, која се суштински разликује од вашег. Али он не врши притисак на вас, терајуц́и вас да следите његов савет. Међутим, он се не плаши да вам покаже своје право ја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана