Deset znakova da je vaš partner pravo blago koje treba čuvati

B92
Foto: printskrin

Iako se ponekad posvađate, ovo je sigurnih 10 stvari koje ukazuju na to da je vaš partner pravo blago:

 

1. On vam je apsolutno odan. Ne pokušava da izbjegne vas ili obaveze koje mu nameće njegov odnos sa vama. On je u potpunosti posvećen vama i ovoj vezi. On želi da bude blizu vas i u to nema sumnje.

2. On vas podržava bez obzira na sve. Uvijek vam pruža podršku, radujući se vašim pobedama i pruža vam rame kada želite da zaplačete. Ako te ljudi obore, on ti pomaže da se podigneš.

3. Djeluje ranjivo u vašoj blizini. Ne plaši se da vam se otvori i pokaže svoje slabosti. On vam priča o svojim osjećanjima i ne isključuje vas.

4. Odrasli ste kao pojedinci. Za vrijeme dok ste bili zajedno, on je postao zreliji i promenio se na bolje. I to se dogodilo ne nužno zato što ste ga naterali da se promeni, već zato što je on sam želeo da bude bolji za vas.

5. On želi da budete srećni. Kada donosi velike odluke, uzima u obzir kako ćete se osećati zbog tih odluka. On uvek pokušava da vas usreći, bez obzira šta mora da uradi da bi se to dogodilo.

6. On brine o tebi. On radi stvari za vas koje ne morate ni da tražite. On pamti sve vaše preferencije i želje. I ne ignoriše vaša osećanja, uvek ih uzimajući u obzir.

7. Uvijek je spreman na kompromis. U slučaju sukoba između vas, on uvek pokušava da pronađe kompromis i uradi sve kako treba. On ne voli da se svađa, ali kada dođe do svađe, vas dvoje brzo učite iz svojih grešaka i idete dalje.

8. Ne obraća pažnju na druge žene. Kada su druge žene u blizini, on ne obraća pažnju na njih. On ne bulji u njih i ne flertuje sa njima, a vi uvek znate da mu možete verovati u ovim stvarima.

9. Uočava najsitnije detalje. Primećuje sve sitnice koje vas čine srećnim, nakon čega se trudi da ih u vašem životu bude što više. Kad mu nešto kažeš, on se toga seti. Pamti sve stvari zbog kojih ti srce brže kuca.

10. On daje najbolji savjet. Kada vam je potreban savjet, on je uvijek spreman da podeli svoju tačku gledišta, koja se suštinski razlikuje od vašeg. Ali on ne vrši pritisak na vas, terajući vas da sledite njegov savet. Međutim, on se ne plaši da vam pokaže svoje pravo ja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana