Звијезда филма “Гомора” ухапшен јер је продавао дрогу

Танјуг
Звијезда филма “Гомора” ухапшен јер је продавао дрогу

РИМ - Једног од главних ликова чувеног филма “Гомора”, Салватореа Абруцезеа, ухапсила је полиција у Напуљу док је продавао дрогу, пише онлајн новина “Фанпејдз”.

Овај, данас 26. годишњак, пре 10 година је као дечак био један од главних ликова у филму “Гомора”.

- Од звијезда до штале, тужна је парабола глумца-натуршчика који је након успешног дебија у награђиваном филму, имао мање улоге у другим филмовима - закључује лист и подсјећа да су и неки други глумци из филма имали проблема са законом.

Полиција је Абруцезеа ухватила на дјелу док је растурао дрогу, а у току претреса код њега су пронађене разне врста дроге. До сада није био оптуживан.

Филм “Гомора” настао је по роману италијанског писца Роберта Савијано и прича је о једном огранку италијанске мафије – „Камори“. Поред филма направљена је и успешна телевизијска серија, за коју се управо ових дана у Напуљу, снима пети наставак.

Успјех филма је инспирисао локалне тур-операторе који туристима нуде за 60 евра посјету местима, сиромашним квартовима града, где се радња филма одвија.

Због свога романа, у којему аутор износи многе истините податке, Роберто Савијано живи под 24 часовном полицијском заштитом јер му је мафија пријетила убиством.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана