Zvijezda filma “Gomora” uhapšen jer je prodavao drogu

Tanjug
Zvijezda filma “Gomora” uhapšen jer je prodavao drogu

RIM - Jednog od glavnih likova čuvenog filma “Gomora”, Salvatorea Abrucezea, uhapsila je policija u Napulju dok je prodavao drogu, piše onlajn novina “Fanpejdz”.

Ovaj, danas 26. godišnjak, pre 10 godina je kao dečak bio jedan od glavnih likova u filmu “Gomora”.

- Od zvijezda do štale, tužna je parabola glumca-naturščika koji je nakon uspešnog debija u nagrađivanom filmu, imao manje uloge u drugim filmovima - zaključuje list i podsjeća da su i neki drugi glumci iz filma imali problema sa zakonom.

Policija je Abrucezea uhvatila na djelu dok je rasturao drogu, a u toku pretresa kod njega su pronađene razne vrsta droge. Do sada nije bio optuživan.

Film “Gomora” nastao je po romanu italijanskog pisca Roberta Savijano i priča je o jednom ogranku italijanske mafije – „Kamori“. Pored filma napravljena je i uspešna televizijska serija, za koju se upravo ovih dana u Napulju, snima peti nastavak.

Uspjeh filma je inspirisao lokalne tur-operatore koji turistima nude za 60 evra posjetu mestima, siromašnim kvartovima grada, gde se radnja filma odvija.

Zbog svoga romana, u kojemu autor iznosi mnoge istinite podatke, Roberto Savijano živi pod 24 časovnom policijskom zaštitom jer mu je mafija prijetila ubistvom.

 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana