Зове се "Дајана" и засијенила је чак и Кејт Мидлтон

ГС
Зове се "Дајана" и засијенила је чак и Кејт Мидлтон

На суботњој сахрани принца Филипа све очи биле су упрте у краљицу Елизабету, а потом у њене потомке, а једна принцеза успјела је да скрене пажњу на себе упркос контроверзама које прате њене познатије рођаке.

Будући да је сахрана војводе од Единбурга била први јавни сусрет принчева Вилијама и Харија након што су принц Хари и његова супруга Меган Маркл дали шокантан интервју Опри Винфри, све је занимало како ће се њих двојица понашати један према другом.

Као и обично, пратио се и сваки корак Вилијамове супруге Кејт Мидлтон, као и њен изузетан стил, али још једна чланица британске краљевске породице успјела је да украде дјелић одушевљења модне јавности.

У питану је принцеза Јуџин од Јорка (31), која је, као и остале чланице породице, била од главе до пете у црној боји.

Она је понијела ефектан капут с дворедним копчањем уругвајске дизајнерке Габријеле Херст чија цијена износи више од 6.500 евра, црне салонке и фасцинатор с мрежицом, а нешто друго је привукло највише пажње: Јуџинина торбица!

Принцеза од Јорка, ћерка принца Ендруа и Саре Фергусон, односно унука краљице Елизабете и принца Филипа, појавила се, наиме, на сахрани с упечатљивим црним аксесоаром који је, такође, дјело Херстове.

Ријеч је о ташници вредној више од 3.000 евра која изгледа као раширена хармоника или, ако више волите, отворена књига, а носи врло, врло занимљиво име  "Дајана".

Јуџин је, иначе, упутила једно од најемотивнијих саопштења поводом Филипове смрти од свих чланова краљевске породице.

— Људи се сјећају како су сједили поред тебе на вечери, како су се руковали с тобом или тога што си их поздравио у пролазу, тога колико им је значила Награда војводе од Единбурга — пише принцеза Јуџин између осталог и окреће се сопственим успоменама.

 — Ја се сјећам учења да кувам, да сликам, шта да читам. Сјећам се смијања твојим шалама, запиткивања о твом спектакуларном животу и служби у морнарици. Сјећам се како бих спржила кобасице и како би ти улетио да све спасиш. Сјећам се твојих руку и смијеха, твог омиљеног пива, преноси glossy.espreso.co.rs.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана