Zove se "Dajana" i zasijenila je čak i Kejt Midlton

GS
Zove se "Dajana" i zasijenila je čak i Kejt Midlton

Na subotnjoj sahrani princa Filipa sve oči bile su uprte u kraljicu Elizabetu, a potom u njene potomke, a jedna princeza uspjela je da skrene pažnju na sebe uprkos kontroverzama koje prate njene poznatije rođake.

Budući da je sahrana vojvode od Edinburga bila prvi javni susret prinčeva Vilijama i Harija nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali šokantan intervju Opri Vinfri, sve je zanimalo kako će se njih dvojica ponašati jedan prema drugom.

Kao i obično, pratio se i svaki korak Vilijamove supruge Kejt Midlton, kao i njen izuzetan stil, ali još jedna članica britanske kraljevske porodice uspjela je da ukrade djelić oduševljenja modne javnosti.

U pitanu je princeza Judžin od Jorka (31), koja je, kao i ostale članice porodice, bila od glave do pete u crnoj boji.

Ona je ponijela efektan kaput s dvorednim kopčanjem urugvajske dizajnerke Gabrijele Herst čija cijena iznosi više od 6.500 evra, crne salonke i fascinator s mrežicom, a nešto drugo je privuklo najviše pažnje: Judžinina torbica!

Princeza od Jorka, ćerka princa Endrua i Sare Ferguson, odnosno unuka kraljice Elizabete i princa Filipa, pojavila se, naime, na sahrani s upečatljivim crnim aksesoarom koji je, takođe, djelo Herstove.

Riječ je o tašnici vrednoj više od 3.000 evra koja izgleda kao raširena harmonika ili, ako više volite, otvorena knjiga, a nosi vrlo, vrlo zanimljivo ime  "Dajana".

Judžin je, inače, uputila jedno od najemotivnijih saopštenja povodom Filipove smrti od svih članova kraljevske porodice.

— Ljudi se sjećaju kako su sjedili pored tebe na večeri, kako su se rukovali s tobom ili toga što si ih pozdravio u prolazu, toga koliko im je značila Nagrada vojvode od Edinburga — piše princeza Judžin između ostalog i okreće se sopstvenim uspomenama.

 — Ja se sjećam učenja da kuvam, da slikam, šta da čitam. Sjećam se smijanja tvojim šalama, zapitkivanja o tvom spektakularnom životu i službi u mornarici. Sjećam se kako bih spržila kobasice i kako bi ti uletio da sve spasiš. Sjećam se tvojih ruku i smijeha, tvog omiljenog piva, prenosi glossy.espreso.co.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana