Викторија Бекам чекала 23 године да открије шта се догодило у Бразилу

ГС
Викторија Бекам чекала 23 године да открије шта се догодило у Бразилу

Пјевачица групе “Спице Гирлс” Викторија Бекам открила је 23 године касније шта се догодило и зашто је одједном напустила конференцију за новинаре која је одржана у Бразилу.

 “Спице Гирлс” биле су један од најпознатијих женских бендова свих времена. Жариле су и палиле свјетским позорницама, а многи њихови фанови сећају се конференције за медије одржане 1997. године у Бразилу.

Викторија тада није била баш најбоље расположена. Хватала се за главу, правила чудне изразе лица, а онда и нагло отишла из сале. До сада нисмо знали о чему се радило, али сада, 23 године касније, Викторија је открила шта се заправо догађало.

На Инстаграму се појавила фотографија на којој Викторија током конференције једва држи очи отворене и изгледа љуто као пас. “Ја сам иста Викторија на сваком зоом позиву”, коментар је уз фотографију која је изронила из прошлости.

Фотографија је дошла и до саме Викторије па је одлучила да је подели на свом Инстаграму објаснивши све.

“У моју одбрану, била сам заиста мамурна”, написала је.

Осим што је на тој конференцији збунила новинаре, збунила је и колегинице из бенда. Али, данас толико година касније, сви се радо присјетимо ових тренутака када су оне биле на самом музичком врху.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана