Viktorija Bekam čekala 23 godine da otkrije šta se dogodilo u Brazilu

GS
Viktorija Bekam čekala 23 godine da otkrije šta se dogodilo u Brazilu

Pjevačica grupe “Spice Girls” Viktorija Bekam otkrila je 23 godine kasnije šta se dogodilo i zašto je odjednom napustila konferenciju za novinare koja je održana u Brazilu.

 “Spice Girls” bile su jedan od najpoznatijih ženskih bendova svih vremena. Žarile su i palile svjetskim pozornicama, a mnogi njihovi fanovi sećaju se konferencije za medije održane 1997. godine u Brazilu.

Viktorija tada nije bila baš najbolje raspoložena. Hvatala se za glavu, pravila čudne izraze lica, a onda i naglo otišla iz sale. Do sada nismo znali o čemu se radilo, ali sada, 23 godine kasnije, Viktorija je otkrila šta se zapravo događalo.

Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj Viktorija tokom konferencije jedva drži oči otvorene i izgleda ljuto kao pas. “Ja sam ista Viktorija na svakom zoom pozivu”, komentar je uz fotografiju koja je izronila iz prošlosti.

Fotografija je došla i do same Viktorije pa je odlučila da je podeli na svom Instagramu objasnivši sve.

“U moju odbranu, bila sam zaista mamurna”, napisala je.

Osim što je na toj konferenciji zbunila novinare, zbunila je i koleginice iz benda. Ali, danas toliko godina kasnije, svi se rado prisjetimo ovih trenutaka kada su one bile na samom muzičkom vrhu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana