Тимберлејка гађали флашама урина на бини

Agencije
Тимберлејка гађали флашама урина на бини

Један од најпопуларнијих пјевача, али и један од омиљених међу женском публиком, Џастин Тимберлејк (39), није баш увијек пролазио добро на наступима.

 

Иако га публика воли и радо долази на његове концерте, Џастин се присјетио једног не тако пријатног искуства са наступа.

Он је на почетку каријере доживио велику непријатност и то на концерту с групом "Ролинг Стонс" у Торонту, 2003. године, када су га из публике гађали флашама урина.

Пјевач је изјавио да је имао осјећај да ће се нешто лоше десити:

"Само се сјећам да сам рекао бенду прије него што смо изашли на бину: Мислим да ово неће проћи добро. Тако је и било", истакао је пјевач у емисији код чувеног водитеља Грејема Нортона.

Иако су га из публике засули флашама урина, Џастин је одлучио да не прекине наступ, већ је остао на бини. Током извођења прве пјесме флаше је избјегао играњем на сцени, а наступ је наставио извођењем песме за клавиром када је још једна флаша полетјела у правцу његове главе, али су убрзо из публике престали са бацањем флаша, на шта се пјевач нашалио:

"Или су изгубили стрпљење зато што сам остао на бини, или им је нестало урина. Имам доста траума од тада", нашалио се Тимберлејк.

Пјевач је истакао да је поносан како је превазишао ситуацију која је настала у том тренутку, али и савјетовао млађим генерацијама да буду упорни и истрајни, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана