Timberlejka gađali flašama urina na bini

Agencije
Timberlejka gađali flašama urina na bini

Jedan od najpopularnijih pjevača, ali i jedan od omiljenih među ženskom publikom, Džastin Timberlejk (39), nije baš uvijek prolazio dobro na nastupima.

 

Iako ga publika voli i rado dolazi na njegove koncerte, Džastin se prisjetio jednog ne tako prijatnog iskustva sa nastupa.

On je na početku karijere doživio veliku neprijatnost i to na koncertu s grupom "Roling Stons" u Torontu, 2003. godine, kada su ga iz publike gađali flašama urina.

Pjevač je izjavio da je imao osjećaj da će se nešto loše desiti:

"Samo se sjećam da sam rekao bendu prije nego što smo izašli na binu: Mislim da ovo neće proći dobro. Tako je i bilo", istakao je pjevač u emisiji kod čuvenog voditelja Grejema Nortona.

Iako su ga iz publike zasuli flašama urina, Džastin je odlučio da ne prekine nastup, već je ostao na bini. Tokom izvođenja prve pjesme flaše je izbjegao igranjem na sceni, a nastup je nastavio izvođenjem pesme za klavirom kada je još jedna flaša poletjela u pravcu njegove glave, ali su ubrzo iz publike prestali sa bacanjem flaša, na šta se pjevač našalio:

"Ili su izgubili strpljenje zato što sam ostao na bini, ili im je nestalo urina. Imam dosta trauma od tada", našalio se Timberlejk.

Pjevač je istakao da je ponosan kako je prevazišao situaciju koja je nastala u tom trenutku, ali i savjetovao mlađim generacijama da budu uporni i istrajni, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana