Стижу роде у дом глумца из "Хари Потера": Девон Мари објавио да постаје отац

ГС
Стижу роде у дом глумца из "Хари Потера": Девон Мари објавио да постаје отац

Мари је објавио вијест да он и девојка чекају своје прво дете

А за разлику од лика кога игра, родитељи бебе ће бити 'Нормалци' (обични људи који немају моћи у Харију Потеру).

Девон (31) који је у франшизи играо Шејмуса Финигана, потврдио је да он и његова дјевојка Шенон Мекфреј Кин очекују прву бебу. У слатком Инстаграм посту, Девон је скенирао снимак њихове бебе, испод кога је одијелце за бебу са слоном на предњој страни.

Глумац је написао: "Беба Мари - 14. јануар 2021."

Фанови и пријатељи су му честитали, укључујући глумицу Евану Линч која игра Луну Лавгуд, која је написала: "Ау, честитке Дев!! Тако сам срећна због тебе! "Бићеш тако забаван тата!"

Скарлет Хефнер - која је играла Пенси Перкинсон и такође чека своју прву бебу - коментарише: "Честитамо Дев!! То је тако узбудљиво", док је Афшан Азад, која је играла Падму Петил, написала: "О боже, ово су невјероватне вести!!!!", а Данијел Портман, који је играо Подрица у "Игра Престола", је прокоментарисао: "Честитамо велики човјече, сјајне вести. Препоручујем да се зове Данијел".

Девон је почео да се виђа са Шеноном у новембру 2018. године, а три мјесеца касније глумац из округа Килдер у Ирској тотално се заљубио. Пар је отпутовао у Париз на Дан заљубљених, а Девон је на Инстаграму написао: "Наши први #заједно на Дан заљубљених у #Паризу заједно само три мјесеца, али не могу замислити свој живот без мсмццаффреикуин" (Шенонино име на Инстаграму).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана