Stižu rode u dom glumca iz "Hari Potera": Devon Mari objavio da postaje otac

GS
Stižu rode u dom glumca iz "Hari Potera": Devon Mari objavio da postaje otac

Mari je objavio vijest da on i devojka čekaju svoje prvo dete

A za razliku od lika koga igra, roditelji bebe će biti 'Normalci' (obični ljudi koji nemaju moći u Hariju Poteru).

Devon (31) koji je u franšizi igrao Šejmusa Finigana, potvrdio je da on i njegova djevojka Šenon Mekfrej Kin očekuju prvu bebu. U slatkom Instagram postu, Devon je skenirao snimak njihove bebe, ispod koga je odijelce za bebu sa slonom na prednjoj strani.

Glumac je napisao: "Beba Mari - 14. januar 2021."

Fanovi i prijatelji su mu čestitali, uključujući glumicu Evanu Linč koja igra Lunu Lavgud, koja je napisala: "Au, čestitke Dev!! Tako sam srećna zbog tebe! "Bićeš tako zabavan tata!"

Skarlet Hefner - koja je igrala Pensi Perkinson i takođe čeka svoju prvu bebu - komentariše: "Čestitamo Dev!! To je tako uzbudljivo", dok je Afšan Azad, koja je igrala Padmu Petil, napisala: "O bože, ovo su nevjerovatne vesti!!!!", a Danijel Portman, koji je igrao Podrica u "Igra Prestola", je prokomentarisao: "Čestitamo veliki čovječe, sjajne vesti. Preporučujem da se zove Danijel".

Devon je počeo da se viđa sa Šenonom u novembru 2018. godine, a tri mjeseca kasnije glumac iz okruga Kilder u Irskoj totalno se zaljubio. Par je otputovao u Pariz na Dan zaljubljenih, a Devon je na Instagramu napisao: "Naši prvi #zajedno na Dan zaljubljenih u #Parizu zajedno samo tri mjeseca, ali ne mogu zamisliti svoj život bez msmccaffreikuin" (Šenonino ime na Instagramu).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana