Српкиња родила сина једном од најплаћенијих индијских играча

Агенције
Српкиња родила сина једном од најплаћенијих индијских играча

Индијски играч крикета Хардик Пандја (26) је објавио слику руке свог новорођеног сина на друштвеним мрежама, кога је добио са Српкињом Наташом Станковић (28).

Хардик Пандја, индијски играч крикета се у четвртак огласио на друштвеним мрежама и открио да је његова партнерка Наташа родила дјечака, па је написао:

“Благословљени смо нашим сином”,  написао је Хардик и поставио фотографију руке свог новорођеног сина.

Подсјетимо, Хардик и Наташа су 1. јануара ове године објавили своју вјеридбу, а у мају су открили да очекују бебу.

Од тада срећни пар нон стоп објављује заједничке фотографије на друштвеним мрежама, а недавно су чак подијелили и слике на којима Наташа има велики труднички стомак.

Што се крикета тиче, Хардик Пандја због повреде не игра од септембра 2019. године. Он је у октобру 2019. године оперисао леђа у Лондону и тада је речено да ће опоравак трајати 2-3 мјесеца.

Наташа Станковић која је освојила срце милионера рођена је 4. марта 1992. године у Пожаревцу. Отприлике је годину и по дана старија од свог вјереника. 2012. године преселила се у Индију како би испунила свој боливудски сан. Почела је да ради као модел за разне познате брендове и тако је почела да постаје популарна. Дебитовала је у боливудском филму “Satyagraha” 2013. Појавила се у плесној тачки “Aiyo Ji” раме уз раме са Ајаџ Девгн.

2014. опробала се у ријалитију “Bigg Boss” и тада је стекла велику популарност и постала славна.

Освојила је силне симпатије када се појавила у споту “Bandook” извођача Badshah. Ипак, најсјајнију звијезду дотакла је када је поново сарађивала са репером за пјесму “DJ Waley Baby”.

Током претходних година појављивала се у бројним спотовима боливудске музичке индустрије. Нови преокрет у њеној каријери догодио се када је добила прилику да игра мању, али запажену улогу у споту “Zero”, уз индијског глумца и продуцента Shah Rukh Khana и глумицу Катрину Каиф.

Наташа је један велики авантуриста и воли да путује, што доказују и њене објаве на друштвеним мрежама.

Српска љепотица забављала се годинама са телевизијским глумцем Алајем Гонијем. Ипак, ствари међу њима нису ишле, па се пар разишао. Са бившим дјечком је остала у добрим односима, па су њих двоје виђени заједно у деветој сезони плесног шоу програма “Nach Baliye”.

2019. године Наташа је дебитовала и на онлајн глумачком пољу, улогом Саре у серији “The Holiday”, где се такође појавила и индијска глумачка звезда Адах Схарма.

О њој данас пише цијели свијет, а на Балкану ће се, по свему судећи, тек писати.

Колико је “тежак” Хардик?

Хардик Пандџа је један од најплаћенијих крикет играча у Индији. Његова тренутна вриједност процјењује се на 1,5 милиона долара. Фанови су луди за њим, као и за крикетом - махом због њега.

Стоји иза великих побједа које је Индија постигла у посљедње вријеме и имао је важну улогу као члан националног тима Индије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана