Srpkinja rodila sina jednom od najplaćenijih indijskih igrača

Agencije
Srpkinja rodila sina jednom od najplaćenijih indijskih igrača

Indijski igrač kriketa Hardik Pandja (26) je objavio sliku ruke svog novorođenog sina na društvenim mrežama, koga je dobio sa Srpkinjom Natašom Stanković (28).

Hardik Pandja, indijski igrač kriketa se u četvrtak oglasio na društvenim mrežama i otkrio da je njegova partnerka Nataša rodila dječaka, pa je napisao:

“Blagoslovljeni smo našim sinom”,  napisao je Hardik i postavio fotografiju ruke svog novorođenog sina.

Podsjetimo, Hardik i Nataša su 1. januara ove godine objavili svoju vjeridbu, a u maju su otkrili da očekuju bebu.

Od tada srećni par non stop objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno su čak podijelili i slike na kojima Nataša ima veliki trudnički stomak.

Što se kriketa tiče, Hardik Pandja zbog povrede ne igra od septembra 2019. godine. On je u oktobru 2019. godine operisao leđa u Londonu i tada je rečeno da će oporavak trajati 2-3 mjeseca.

Nataša Stanković koja je osvojila srce milionera rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Otprilike je godinu i po dana starija od svog vjerenika. 2012. godine preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj bolivudski san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je počela da postaje popularna. Debitovala je u bolivudskom filmu “Satyagraha” 2013. Pojavila se u plesnoj tački “Aiyo Ji” rame uz rame sa Ajadž Devgn.

2014. oprobala se u rijalitiju “Bigg Boss” i tada je stekla veliku popularnost i postala slavna.

Osvojila je silne simpatije kada se pojavila u spotu “Bandook” izvođača Badshah. Ipak, najsjajniju zvijezdu dotakla je kada je ponovo sarađivala sa reperom za pjesmu “DJ Waley Baby”.

Tokom prethodnih godina pojavljivala se u brojnim spotovima bolivudske muzičke industrije. Novi preokret u njenoj karijeri dogodio se kada je dobila priliku da igra manju, ali zapaženu ulogu u spotu “Zero”, uz indijskog glumca i producenta Shah Rukh Khana i glumicu Katrinu Kaif.

Nataša je jedan veliki avanturista i voli da putuje, što dokazuju i njene objave na društvenim mrežama.

Srpska ljepotica zabavljala se godinama sa televizijskim glumcem Alajem Gonijem. Ipak, stvari među njima nisu išle, pa se par razišao. Sa bivšim dječkom je ostala u dobrim odnosima, pa su njih dvoje viđeni zajedno u devetoj sezoni plesnog šou programa “Nach Baliye”.

2019. godine Nataša je debitovala i na onlajn glumačkom polju, ulogom Sare u seriji “The Holiday”, gde se takođe pojavila i indijska glumačka zvezda Adah Sharma.

O njoj danas piše cijeli svijet, a na Balkanu će se, po svemu sudeći, tek pisati.

Koliko je “težak” Hardik?

Hardik Panddža je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrijednost procjenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

Stoji iza velikih pobjeda koje je Indija postigla u posljednje vrijeme i imao je važnu ulogu kao član nacionalnog tima Indije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana