Скарлет Јохансон је међу најплаћенијим глумицама свијета, а сада жели и у политику

Срна
Скарлет Јохансон је међу најплаћенијим глумицама свијета, а сада жели и у политику

Скарлет Јохансон посљедњих година је једна од најуспешнијих глумица Холивуда, раније ове године се удала трећи пут и то за комичара Колина Јоста, а сада жели да се опроба и у политици.

Скарлет (36) је рођена у Њујорку, а почела је да глуми још као дијете. Стекла је свjетску славу глумећи у филму “Шаптач коњима”, а касније сјајне улоге у филмовима “Изгубљени у преводу” и “Завршни ударац” само су потврдиле њен статус.

Вуди Ален је прогласио својом музом, а у Холивуду је постала једна од омиљених, али и најплаћенијих глумица. Одлично се сналази у блокбастерима, али у у драмама које имају потенцијал да задиве Академију. Форбс је 2019. прогласио најплаћенијом глумицом, а тад је зарадила 56 милиона долара.

На приватном плану, ове године је по трећи пут стала пред олтар. Вјенчала се у тајности са комичарем Колином Јостом (38). Неколико мјесеци након што се Јохансон растала од новинара Ромена Доријака (38) упознала је Јоста, а пар се убрзо вјерио. У браку је била и са глумачким колегом Рајаном Ренолдсом (44).

Глумица последњих година не крије како би једног дана вољела да има политичку каријеру и кандидује се за неку функцију, али мисли да тренутно није прави тренутак за то.

Сматра да је њен досадашњи активизам добра платформа да се бави политиком макар на локалном нивоу. 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана