Skarlet Johanson je među najplaćenijim glumicama svijeta, a sada želi i u politiku

Srna
Skarlet Johanson je među najplaćenijim glumicama svijeta, a sada želi i u politiku

Skarlet Johanson posljednjih godina je jedna od najuspešnijih glumica Holivuda, ranije ove godine se udala treći put i to za komičara Kolina Josta, a sada želi da se oproba i u politici.

Skarlet (36) je rođena u Njujorku, a počela je da glumi još kao dijete. Stekla je svjetsku slavu glumeći u filmu “Šaptač konjima”, a kasnije sjajne uloge u filmovima “Izgubljeni u prevodu” i “Završni udarac” samo su potvrdile njen status.

Vudi Alen je proglasio svojom muzom, a u Holivudu je postala jedna od omiljenih, ali i najplaćenijih glumica. Odlično se snalazi u blokbasterima, ali u u dramama koje imaju potencijal da zadive Akademiju. Forbs je 2019. proglasio najplaćenijom glumicom, a tad je zaradila 56 miliona dolara.

Na privatnom planu, ove godine je po treći put stala pred oltar. Vjenčala se u tajnosti sa komičarem Kolinom Jostom (38). Nekoliko mjeseci nakon što se Johanson rastala od novinara Romena Dorijaka (38) upoznala je Josta, a par se ubrzo vjerio. U braku je bila i sa glumačkim kolegom Rajanom Renoldsom (44).

Glumica poslednjih godina ne krije kako bi jednog dana voljela da ima političku karijeru i kandiduje se za neku funkciju, ali misli da trenutno nije pravi trenutak za to.

Smatra da je njen dosadašnji aktivizam dobra platforma da se bavi politikom makar na lokalnom nivou. 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana