Северини бивши супруг не дозвољава да види сина: Прогласио је самоизолацију

ГС
Северини бивши супруг не дозвољава да види сина: Прогласио је самоизолацију

Иако према судској одлуци може виђати свог сина неколико пута седмично, хрватској пјевачкој звијезди Северини Којић сада је и ова могућност ускраћена. Њен бивши супруг Милан Поповић затворио се у самоизолацију услијед пандемије коронавируса и не дозвољава јој да види сина.

Како је казала у видеу на Инстаграму, којег је снимила испред стана у Његошевој улици у Београду гдје је јучер требала преузети свог сина, нада се да ће неко од надлежних у Хрватској видјети њен видео и реаговати.

"Уз коронувирус, ја имам и своју особну борбу", каже Северина.

Како је навела у опису свог поста, дошла је у Србију јер је отац њеног сина одлучио ту провести цијелу седмицу, а како би сина видјела барем у судски одређеним терминима.

"Пристала сам, не желећи додатне проблеме, јер стално трпим пријетње, подметања, блаћења, које преносе разни таблоиди. Од суботе чекам и молим да видим осмогодишње дијете које није видјело мајку пуних пет дана. Није ми допустио у суботу, у недјељу је рекао да је код своје браће па да ће ми га дати у понедјељак. Онда се предомислио и јучер. И када је коначно дошао данас, дан када не плачем, умјесто да загрлим рођено моје, отац је самопрогласио самоизолацију Александра и себе, због очевог путовања у Аустрију 7. и 8. марта, о којем ме уопће није извијестио. Како сам од тада у међувремену била два пута са сином, упозорила сам га на то и на судску одлуку. И дошла сам пред његову београдску адресу, али даље од улазних врата нисам могла. Није чак дао нити да ми око моје махне кроз балкон или врата", описала је Северина ситуацију која је задесила.

Подсјећамо, Северина је крајем прошле године изгубила старатељство над сином Александром. Суткиња Теа Голуб донијела је привремену мјеру и одлучила у пресуди да дијете живи с оцем, србијанским бизнисменом, те да он самостално брине о здрављу и образовању дјетета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана