Са ким телефонира краљица Енглеске? Ова фотографија је засмијала цио свијет

ГС
Са ким телефонира краљица Енглеске? Ова фотографија је засмијала цио свијет

Краљица на фотографији има крајње озбиљан израз лица док држи бијелу старомодну слушалицу, окружена фигурицама паса у свом слабо освјетљеном дому.

На инстаграм налогу краљевске породице појавила се фотографија како краљица обавља телефонски позив, а види се и са ким.

Наиме, краљица је преко телефона одржала аудијенцију са премијером Борисом Џонсоном. Недељни сусрет организован је преко телефона како би се послала порука да грађани Британије остану код куће.

Иако је порука јасна, ова фотографија је забавила интернет. Наиме, разлика у осветљењу и изразима лица краљице и Џонсона, уз његову ненамјештену фризуру навела је многе кориснике друштвених мрежа да коментаришу како је ово сјајан материјал за фотошоп, пародије и интернет шале.

Наравно, ово није било злонамјерно, јер многи корисници су у својим објавама додали и “Нека Бог чува краљицу”.

Велика је брига за 93-годишњу краљицу и њено здравље усред глобалне пандемије, поготово сада када је потврђено да је принц Чарлс позитиван на ЦОВИД-19.

Иако су се Чарлс и краљица недавно појавили на Дану Комонвелта заједно са остатком краљевске породице, Бакингемска палата је скоро рекла да је “краљица у добром здравственом стању.”

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана