Sa kim telefonira kraljica Engleske? Ova fotografija je zasmijala cio svijet

GS
Sa kim telefonira kraljica Engleske? Ova fotografija je zasmijala cio svijet

Kraljica na fotografiji ima krajnje ozbiljan izraz lica dok drži bijelu staromodnu slušalicu, okružena figuricama pasa u svom slabo osvjetljenom domu.

Na instagram nalogu kraljevske porodice pojavila se fotografija kako kraljica obavlja telefonski poziv, a vidi se i sa kim.

Naime, kraljica je preko telefona održala audijenciju sa premijerom Borisom Džonsonom. Nedeljni susret organizovan je preko telefona kako bi se poslala poruka da građani Britanije ostanu kod kuće.

Iako je poruka jasna, ova fotografija je zabavila internet. Naime, razlika u osvetljenju i izrazima lica kraljice i Džonsona, uz njegovu nenamještenu frizuru navela je mnoge korisnike društvenih mreža da komentarišu kako je ovo sjajan materijal za fotošop, parodije i internet šale.

Naravno, ovo nije bilo zlonamjerno, jer mnogi korisnici su u svojim objavama dodali i “Neka Bog čuva kraljicu”.

Velika je briga za 93-godišnju kraljicu i njeno zdravlje usred globalne pandemije, pogotovo sada kada je potvrđeno da je princ Čarls pozitivan na COVID-19.

Iako su se Čarls i kraljica nedavno pojavili na Danu Komonvelta zajedno sa ostatkom kraljevske porodice, Bakingemska palata je skoro rekla da je “kraljica u dobrom zdravstvenom stanju.”

(B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana