Ријана у ватреноцрвеном латексу и чипки: Као права богиња љубави VIDEO

Г.С.
Ријана у ватреноцрвеном латексу и чипки: Као права богиња љубави VIDEO

Дан заљубљених нам се опако приближава, а популарна пјевачица и дизајнер Ријана поводом тог празника представила је најновију колекцију секси веша која је настала у оквиру њеног бренда Savage X Fenty.

Заносна љепотица и овај пут сама је стала пред фотообјектив и снимила помало декадентну рекламну кампању - позирала је у ватреноцрвеном вешу од латекса и чипке, а заводљиви стајлинг употпунила је накитом вриједним два милиона долара.

Огрлице, наруквице и прстење с рубинима и драгуљима савршено су се “стопили” с Ријанином колекцијом која је одмах одушевила њене вјерне обожаваоце.

“Е баш овако изгледа права богиња љубави! Управо си спасила пандемијски Дан заљубљених!”, коментарисали су фанови.

Чини се како се славна певачица након божићних празника, које је с дечком, репером А$АП Рокијем, провела на њеном родном Барбадосу, опет озбиљно посветила послу.

“Нико од нас не може да зна каква ће нам ограничења донијети ова 2021. Ипак, моја креативност је искључиво под мојом контролом, а своју музику и брендове желим да подигнем на други виши ниво”, преноси jutarnji.hr.

Прошла година омогућила ми је да донекле успорим и уживам у малим стварима, карантена ми је дала времена да радим све оно што прије нисам могла: кухала сам, ишла у шетње... Важно је научити уживати у ситницама, не смијемо заборавити бити љубазни према себи самима - рекла је недавно Риханна за британски Closer.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана