Rijana u vatrenocrvenom lateksu i čipki: Kao prava boginja ljubavi VIDEO

G.S.
Rijana u vatrenocrvenom lateksu i čipki: Kao prava boginja ljubavi VIDEO

Dan zaljubljenih nam se opako približava, a popularna pjevačica i dizajner Rijana povodom tog praznika predstavila je najnoviju kolekciju seksi veša koja je nastala u okviru njenog brenda Savage X Fenty.

Zanosna ljepotica i ovaj put sama je stala pred fotoobjektiv i snimila pomalo dekadentnu reklamnu kampanju - pozirala je u vatrenocrvenom vešu od lateksa i čipke, a zavodljivi stajling upotpunila je nakitom vrijednim dva miliona dolara.

Ogrlice, narukvice i prstenje s rubinima i draguljima savršeno su se “stopili” s Rijaninom kolekcijom koja je odmah oduševila njene vjerne obožavaoce.

“E baš ovako izgleda prava boginja ljubavi! Upravo si spasila pandemijski Dan zaljubljenih!”, komentarisali su fanovi.

Čini se kako se slavna pevačica nakon božićnih praznika, koje je s dečkom, reperom A$AP Rokijem, provela na njenom rodnom Barbadosu, opet ozbiljno posvetila poslu.

“Niko od nas ne može da zna kakva će nam ograničenja donijeti ova 2021. Ipak, moja kreativnost je isključivo pod mojom kontrolom, a svoju muziku i brendove želim da podignem na drugi viši nivo”, prenosi jutarnji.hr.

Prošla godina omogućila mi je da donekle usporim i uživam u malim stvarima, karantena mi je dala vremena da radim sve ono što prije nisam mogla: kuhala sam, išla u šetnje... Važno je naučiti uživati u sitnicama, ne smijemo zaboraviti biti ljubazni prema sebi samima - rekla je nedavno Rihanna za britanski Closer.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana