Пропада договор око старатељства над дјецом: Анђелина је подивљала од бјеса када је то видјела

Г.С.
Пропада договор око старатељства над дјецом: Анђелина је подивљала од бјеса када је то видјела

Тачно око годишњице пропалог брака, глумац је нову девојку одвео на имање на којем се 2014. године оженио колегиницом.

 

 

Иако су се разишли још 2016. године, односи између Бреда Пита и Анђелине Џоли и даље су напети. Ситуација се, пише Даилy Маил, у последње време погоршала до те мере да су бивши супружници напрасно прекинули породичну терапију уочи суђења за старатељство над њихово шесторо деце, које је заказано за сљедећи мјесец.

ЈуЕс Викли тврди како се бивши супружници опет жестоко препиру око расподеле времена које свако жели да проведе с Паxом (16), Захаром (15), Схилох (14) те 12-годишњим близанцима Кноxом и Вивиенне. Најстаријем сину, 19-годишњем Маддоxу, допуштено је да сам бира с ким жели бити у контакту, а он већ неко време не жели ни чути ни видети оца.

Бред жели подељено старатељство, али Анђелина није желела то да прихвати. Глумица одбија разговарати о споразуму све док се као место за живот за децу наводи Лос Анђелес. Наиме, наводно се с децом жели преселити у Уједињено Краљевство.

Подсетимо, пар се венчао 2014. на имању Цхâтеау Миравал у Прованси. Бред је недавно тамо био с новом девојком, немачком манекенком Никол Потуралски (27), због чега је Анђелина наводно полудјела од беса. Споменуто имање, укључујући и дворац и виноград, бивши пар купио је 2011. године за 60 милона долара.

"Знао је шта ради , тачно око годишњице брака с бившом супругом нову девојку Никол одвео је на Цхâтеау Миравал... Једноставно га није брига хоће ли Анђелина да подивља, али за очекивати је било да хоће", рекао је извор близак славном глумцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана