Propada dogovor oko starateljstva nad djecom: Anđelina je podivljala od bjesa kada je to vidjela

G.S.
Propada dogovor oko starateljstva nad djecom: Anđelina je podivljala od bjesa kada je to vidjela

Tačno oko godišnjice propalog braka, glumac je novu devojku odveo na imanje na kojem se 2014. godine oženio koleginicom.

 

 

Iako su se razišli još 2016. godine, odnosi između Breda Pita i Anđeline Džoli i dalje su napeti. Situacija se, piše Daily Mail, u poslednje vreme pogoršala do te mere da su bivši supružnici naprasno prekinuli porodičnu terapiju uoči suđenja za starateljstvo nad njihovo šestoro dece, koje je zakazano za sljedeći mjesec.

JuEs Vikli tvrdi kako se bivši supružnici opet žestoko prepiru oko raspodele vremena koje svako želi da provede s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Najstarijem sinu, 19-godišnjem Maddoxu, dopušteno je da sam bira s kim želi biti u kontaktu, a on već neko vreme ne želi ni čuti ni videti oca.

Bred želi podeljeno starateljstvo, ali Anđelina nije želela to da prihvati. Glumica odbija razgovarati o sporazumu sve dok se kao mesto za život za decu navodi Los Anđeles. Naime, navodno se s decom želi preseliti u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Podsetimo, par se venčao 2014. na imanju Château Miraval u Provansi. Bred je nedavno tamo bio s novom devojkom, nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (27), zbog čega je Anđelina navodno poludjela od besa. Spomenuto imanje, uključujući i dvorac i vinograd, bivši par kupio je 2011. godine za 60 milona dolara.

"Znao je šta radi , tačno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu devojku Nikol odveo je na Château Miraval... Jednostavno ga nije briga hoće li Anđelina da podivlja, ali za očekivati je bilo da hoće", rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana