Продаје се краљичин Bentley, изненађујуће колико је прешао

ГС
Foto: Танјуг/АП

Bentley, који се управо нуди на продају краљица је користила за превоз по Лондону између 2013. и 2015. године.

Салон аутомобила Bramley Motor Car, у Енглеској, продаје изврсно очуван зелени Barnato Bentley Mulsanne  чија је претходна власница била - енглеска краљица.

Луксузни аутомобил повучен је из краљичиног возног парка 2015. године иако је прешао тек нешто више од 4.000 километара, пише Дејли мејл.

Чињеница да се у овом аутомобилу возила краљица, повећава му цијену. Сличан аутомобил којим се Елизабета II  возила тек повремено нуди се за 80.000 фунти, а овај би оквирно могао да добаци и до 200.000 фунти.

Директор маркетинга салона Bramley казао је да су до сада у продаји имали неколико краљевских аутомобила.

“Прошле године смо продали  Range Rover  у коме је принц Филип возио америчког предсједника Обаму током његове посјете Британији”.

Иначе, краљица у оквиру актуелног возног парка Бакингемске палате наводно посједује три аутомобила марке Rolls-Royce, као и два Bentley  модела, али то је тек дио возила у посједу краљевске породице. Наиме, још је неколико возних паркова у оквиру осталих краљевских имања.

Bentley који се управо нуди на продају краљица је користила за превоз по Лондону између 2013. и 2015. године, преноси (Index.hr).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана