Prodaje se kraljičin Bentley, iznenađujuće koliko je prešao

GS
Foto: Tanjug/AP

Bentley, koji se upravo nudi na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine.

Salon automobila Bramley Motor Car, u Engleskoj, prodaje izvrsno očuvan zeleni Barnato Bentley Mulsanne  čija je prethodna vlasnica bila - engleska kraljica.

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičinog voznog parka 2015. godine iako je prešao tek nešto više od 4.000 kilometara, piše Dejli mejl.

Činjenica da se u ovom automobilu vozila kraljica, povećava mu cijenu. Sličan automobil kojim se Elizabeta II  vozila tek povremeno nudi se za 80.000 funti, a ovaj bi okvirno mogao da dobaci i do 200.000 funti.

Direktor marketinga salona Bramley kazao je da su do sada u prodaji imali nekoliko kraljevskih automobila.

“Prošle godine smo prodali  Range Rover  u kome je princ Filip vozio američkog predsjednika Obamu tokom njegove posjete Britaniji”.

Inače, kraljica u okviru aktuelnog voznog parka Bakingemske palate navodno posjeduje tri automobila marke Rolls-Royce, kao i dva Bentley  modela, ali to je tek dio vozila u posjedu kraljevske porodice. Naime, još je nekoliko voznih parkova u okviru ostalih kraljevskih imanja.

Bentley koji se upravo nudi na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine, prenosi (Index.hr).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana