Принц Вилијам војвоткињи Кејт дао обећање прије брака и никад га није прекршио

ГС
Принц Вилијам војвоткињи Кејт дао обећање прије брака и никад га није прекршио

За многе жене које удајом уђу у породицу Виндзор, то значи престанак начина пређашњег живота, али принц Вилијам је био ријешен да што више то олакша за супругу Кејт Мидлтон.

Кејт Мидлтон (38) је позната по томе што је блиска са родитељима Керол и Мајклом, братом Џејмсом и сестром Пипом, која чека друго дијете.

Вилијам је, према неким узвештајима, убиједио своју тада будућу супругу да неће морати да "остави" своју породицу онога дана када постане члан краљевске породице.

У документарцу о војвоткињи "Кејт Мидлтон: Од радничке класе до Виндзора", новинарка Кејти Никол објашњава како је пар прекршио стари обичај.

"Када је Вилијам запросио Кејт, јасно јој је дао до знања да неће морати да оставља своју породицу за собом када буде ушла у његову породицу. Обећао јој је да ће они увијек био дио породице, а тако је и било. Тако су чланови Кејтине породице присутни на бројним дешавањима која организује краљица", каже Кејти.

Кејтина породица је стално присутна на битним догађајима на двору, а када се њена сестра Пипа удавала, принц Хари је био на вјенчању, преноси  B92.

Касније, када се он женио са Меган Маркл, Хари је узвратио па позвао цијелу породицу Кејт Мидлтон, преноси The Sun.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана