Princ Vilijam vojvotkinji Kejt dao obećanje prije braka i nikad ga nije prekršio

GS
Princ Vilijam vojvotkinji Kejt dao obećanje prije braka i nikad ga nije prekršio

Za mnoge žene koje udajom uđu u porodicu Vindzor, to znači prestanak načina pređašnjeg života, ali princ Vilijam je bio riješen da što više to olakša za suprugu Kejt Midlton.

Kejt Midlton (38) je poznata po tome što je bliska sa roditeljima Kerol i Majklom, bratom Džejmsom i sestrom Pipom, koja čeka drugo dijete.

Vilijam je, prema nekim uzveštajima, ubijedio svoju tada buduću suprugu da neće morati da "ostavi" svoju porodicu onoga dana kada postane član kraljevske porodice.

U dokumentarcu o vojvotkinji "Kejt Midlton: Od radničke klase do Vindzora", novinarka Kejti Nikol objašnjava kako je par prekršio stari običaj.

"Kada je Vilijam zaprosio Kejt, jasno joj je dao do znanja da neće morati da ostavlja svoju porodicu za sobom kada bude ušla u njegovu porodicu. Obećao joj je da će oni uvijek bio dio porodice, a tako je i bilo. Tako su članovi Kejtine porodice prisutni na brojnim dešavanjima koja organizuje kraljica", kaže Kejti.

Kejtina porodica je stalno prisutna na bitnim događajima na dvoru, a kada se njena sestra Pipa udavala, princ Hari je bio na vjenčanju, prenosi  B92.

Kasnije, kada se on ženio sa Megan Markl, Hari je uzvratio pa pozvao cijelu porodicu Kejt Midlton, prenosi The Sun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana