Принц Хари и Меган дали први интервју од напуштања краљевске породице

ГС
Принц Хари и Меган дали први интервју од напуштања краљевске породице

Принц Хари и Меган Меркл дали су први интервју откако су напустили британску краљевску породицу. Интервју су дали популарној Опри Винфри, а емитираће се 7. марта

Хари и Меган, који су у недјељу открили да очекују своје друго дијете, прошле године шокирали су краљевске чланове најављујући планове да се повуку из својих краљевских улога, пише Ројтерс.

"Винфри ће разговарати с Мегхан, војвоткињом од Сасекса, у широком интервјуу, о свим аспектима живот од краљевства, брака, мајчинства и филантропског рада до начина на који се она носи са животом под јаким притиском јавности", наведено је.

Настављају да се интервјуу придружује и принц Хари док говоре о пресељењу у САД и будућим надама и сновима о проширењу породице.

Хари и Меган вјенчали су се блиставом церемонијом 2018. године која је привукла пажњу свијета, али су се касније одрекли службених краљевских улога након неслагања с другим члановима породице и суочени с огромном медијском пажњом.

Пар се прошле године преселио у јужну Калифорнију са синчићем Арчијем и потписали вишегодишњи уговор с Нетфликс, што је важан корак у њиховом плану да зараде за живот изван краљевске породице.

Краљевски извор рекао је да како Хари и Меган више нису радни чланови краљевске породице, све одлуке које ће донијети у вези с медијским обвезама овисе о њима. Нису дужни обавјештавати краљевску породицу о таквим плановима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана