Посвађали се Бред Пит и Џенифер Анистон, глумац се поново дрогира?

story.rs
Посвађали се Бред Пит и Џенифер Анистон, глумац се поново дрогира?

Бред Пит и Џенифер Анистон ових дана у жижи су јавности а публика сваког дана са нестрпљењем ишчекује нове вијести о вези бивших супружника. Како су свијет недавно одушевили својим првим сусретом на додјели златног Глобуса, о њиховој љубави није престало да се прича све до данас.

Будући да страни медији преносе вијести, али да се и извори и мистериозни пријатељи јављају са конкретним изјавама и потведама њихове љубави, изгледа да су невоље у рају прерано кренуле.

Након што су амерички медији недавно писали како је Џенифер Анистон одлучила да се одрекне алкохола и то све због Бреда Пита који је лијечени алкохоличар, према посљедњим наводима медија "Глобе", чини се да ипак није све прошло идеално.

Како се претпоставља, алкохол је главни проблем у њиховом односу јер Џенифер не толерише да јој неко сугерише шта је добро а шта лоше по њу.

Са друге стране, страни медији пренели су и вијест да Бред Пит није успјо дуго да остане стрејт па је на снимању филма "Ad astra " конзумирао и марихуану како би се боље припремио за улогу.

– Отишао је предубоко у методу филмске глуме. Вратио се пушењу марихуане како би постигао виши ниво свијести потребан за захтијевну улогу – открио је извор.

Ове наводе демантова је Бредов ПР, али се вијест нажалост ипак проширила брзином свијетлости.

Џенифер Анистон која је позната јавности као неко ко воли да попије коју чашицу више, како наводе инострани медији недавно је баш због алкохола дошло до инцидента између бивших супружника.

Поново, неименовани извор изнио је неке тврдње због чега се Бред Пит и Џенифер Анистон на додјели Оскара нису појавили заједно.

– Бред је хтио повести Џенифер као пратњу на додјелу Осцара, али под условом да се одрекне алкохола. Међутим, иако подржава то што је он "чист" већ годинама Џенифер Анистон ипак не ћели да се одрекне алкохола. Она у пићу ужива свакодневно и није хтјела да пристане на ову "уцијену" – испричао је извор за Глобе и додао:

– Лијепо су кренули и били су спремни да поново цијелом свијету саопште дас у обновили љубав, али их је свађа због алкохола у потпуности уназадила.

Како поново истиче извор Џенифер не жели да дозволи да јој неко контролише живот а понајмање Бред Пит, као лијечени алкохоличар који поврх свега, како наводе страни медији поново користи марихуану.

Будући да су још 1. јануара Бред Пит и Џенифер Анистон тајно посјетили сиротиште по називом "Casa Hogar Sion ", у Тихуани, како је недавно пренио "Стар" магазин, Бред Пит и Џенифер Анистон планирају усвојити дкевојчицу.

– Они ће бити сјајни родитељи. Обоје желе да једнако буду укључени у живот дкевојчице коју би њих двоје ускоро усвојили – открио је извор за поменути медиј.

Бред Пит и Џенифер Анистон желе да своје врокеме, амбиције и љубав преусмкере на докете, међутим као приоритет стављају будући породичан дом.

– Њих двоје желе да пронађу нешто што ће им се обома свидкети, али приоритет је наравно мкесто које ће бити адекватно за одгој дкетета – напомиње извор и додаје да је Бред Пит одувокек стремио да има велику породицу.

Да ли ће своје проблеме овога пута успијети да ријеши како њихова љубав неће доживјети исту судбину као и првог пута, остаје да видимо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана