Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

story.rs
Posvađali se Bred Pit i Dženifer Aniston, glumac se ponovo drogira?

Bred Pit i Dženifer Aniston ovih dana u žiži su javnosti a publika svakog dana sa nestrpljenjem iščekuje nove vijesti o vezi bivših supružnika. Kako su svijet nedavno oduševili svojim prvim susretom na dodjeli zlatnog Globusa, o njihovoj ljubavi nije prestalo da se priča sve do danas.

Budući da strani mediji prenose vijesti, ali da se i izvori i misteriozni prijatelji javljaju sa konkretnim izjavama i potvedama njihove ljubavi, izgleda da su nevolje u raju prerano krenule.

Nakon što su američki mediji nedavno pisali kako je Dženifer Aniston odlučila da se odrekne alkohola i to sve zbog Breda Pita koji je liječeni alkoholičar, prema posljednjim navodima medija "Globe", čini se da ipak nije sve prošlo idealno.

Kako se pretpostavlja, alkohol je glavni problem u njihovom odnosu jer Dženifer ne toleriše da joj neko sugeriše šta je dobro a šta loše po nju.

Sa druge strane, strani mediji preneli su i vijest da Bred Pit nije uspjo dugo da ostane strejt pa je na snimanju filma "Ad astra " konzumirao i marihuanu kako bi se bolje pripremio za ulogu.

– Otišao je preduboko u metodu filmske glume. Vratio se pušenju marihuane kako bi postigao viši nivo svijesti potreban za zahtijevnu ulogu – otkrio je izvor.

Ove navode demantova je Bredov PR, ali se vijest nažalost ipak proširila brzinom svijetlosti.

Dženifer Aniston koja je poznata javnosti kao neko ko voli da popije koju čašicu više, kako navode inostrani mediji nedavno je baš zbog alkohola došlo do incidenta između bivših supružnika.

Ponovo, neimenovani izvor iznio je neke tvrdnje zbog čega se Bred Pit i Dženifer Aniston na dodjeli Oskara nisu pojavili zajedno.

– Bred je htio povesti Dženifer kao pratnju na dodjelu Oscara, ali pod uslovom da se odrekne alkohola. Međutim, iako podržava to što je on "čist" već godinama Dženifer Aniston ipak ne ćeli da se odrekne alkohola. Ona u piću uživa svakodnevno i nije htjela da pristane na ovu "ucijenu" – ispričao je izvor za Globe i dodao:

– Lijepo su krenuli i bili su spremni da ponovo cijelom svijetu saopšte das u obnovili ljubav, ali ih je svađa zbog alkohola u potpunosti unazadila.

Kako ponovo ističe izvor Dženifer ne želi da dozvoli da joj neko kontroliše život a ponajmanje Bred Pit, kao liječeni alkoholičar koji povrh svega, kako navode strani mediji ponovo koristi marihuanu.

Budući da su još 1. januara Bred Pit i Dženifer Aniston tajno posjetili sirotište po nazivom "Casa Hogar Sion ", u Tihuani, kako je nedavno prenio "Star" magazin, Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju usvojiti dkevojčicu.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da jednako budu uključeni u život dkevojčice koju bi njih dvoje uskoro usvojili – otkrio je izvor za pomenuti medij.

Bred Pit i Dženifer Aniston žele da svoje vrokeme, ambicije i ljubav preusmkere na dokete, međutim kao prioritet stavljaju budući porodičan dom.

– Njih dvoje žele da pronađu nešto što će im se oboma svidketi, ali prioritet je naravno mkesto koje će biti adekvatno za odgoj dketeta – napominje izvor i dodaje da je Bred Pit oduvokek stremio da ima veliku porodicu.

Da li će svoje probleme ovoga puta uspijeti da riješi kako njihova ljubav neće doživjeti istu sudbinu kao i prvog puta, ostaje da vidimo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana