Посебна бисерна огрлица: Сви су гледали у Кејт Мидлтон на сахрани принца Филипа

ГС
Посебна бисерна огрлица: Сви су гледали у Кејт Мидлтон на сахрани принца Филипа

Кејт Мидлтон и принц Вилијам, међу првима су дошли да одају почаст на јучерашњој сахрани принца Филипа, а војвоткиња од Кембриџа поново је својим стилом и држањем очарала британску и свјетску јавност.

Кејт је увијек пажљиво бирала гардеробу за важне догађаје, па се тако британска јавност данас бавила и стилом војвоткиње од Кембриџа и њеним комплетним избором гардеробе за јучерашње одавање почасти Принцу Филипу.

На церемонији сахране принца Филипа, војвоткиња од Кембриџа, обучена у црно, са мрежицом преко лица и обавезном маском, посебним детаљем одала је почаст краљици и краљевској породици. Носила је огрлицу од јапанског бисера са дијамантним привјеском, коју је као поклон добила од краљице из њене приватне колекције. Огрлица је, на захтјев краљице, направљена од четири нити финих бисера које је добила као поклон од јапанске владе. У средини има велику дијамантску копчу.

Ову огрлицу некада је носила и принцеза Дајана. Минђуше су такође из краљичине колекције.

На себи је имала капут британске дизајнерке Кетрин Вокер, "Џими Чу" торбицу и ципеле, шешир познатог дизајнера шешира Филипа Трејсија и хаљину француског модног дизајнера Роланда Муреа.

Елегантна, у гардероби једноставних и сведених линија, уздржаног стила, акценат је тако ставила на бисерну огрлицу која доминира и најупечатљивији је дио њене појаве јуче, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана