Posebna biserna ogrlica: Svi su gledali u Kejt Midlton na sahrani princa Filipa

GS
Posebna biserna ogrlica: Svi su gledali u Kejt Midlton na sahrani princa Filipa

Kejt Midlton i princ Vilijam, među prvima su došli da odaju počast na jučerašnjoj sahrani princa Filipa, a vojvotkinja od Kembridža ponovo je svojim stilom i držanjem očarala britansku i svjetsku javnost.

Kejt je uvijek pažljivo birala garderobu za važne događaje, pa se tako britanska javnost danas bavila i stilom vojvotkinje od Kembridža i njenim kompletnim izborom garderobe za jučerašnje odavanje počasti Princu Filipu.

Na ceremoniji sahrane princa Filipa, vojvotkinja od Kembridža, obučena u crno, sa mrežicom preko lica i obaveznom maskom, posebnim detaljem odala je počast kraljici i kraljevskoj porodici. Nosila je ogrlicu od japanskog bisera sa dijamantnim privjeskom, koju je kao poklon dobila od kraljice iz njene privatne kolekcije. Ogrlica je, na zahtjev kraljice, napravljena od četiri niti finih bisera koje je dobila kao poklon od japanske vlade. U sredini ima veliku dijamantsku kopču.

Ovu ogrlicu nekada je nosila i princeza Dajana. Minđuše su takođe iz kraljičine kolekcije.

Na sebi je imala kaput britanske dizajnerke Ketrin Voker, "Džimi Ču" torbicu i cipele, šešir poznatog dizajnera šešira Filipa Trejsija i haljinu francuskog modnog dizajnera Rolanda Murea.

Elegantna, u garderobi jednostavnih i svedenih linija, uzdržanog stila, akcenat je tako stavila na bisernu ogrlicu koja dominira i najupečatljiviji je dio njene pojave juče, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana