Пјевачица показала снимак са ултразвука: Беба јој показује средњи прст ВИДЕО

ГС
Пјевачица показала снимак са ултразвука: Беба јој показује средњи прст ВИДЕО

Беба пјевачице Кети Пери изгледа има смисао за хумор, пошто је, како се на снимку ултразвука који је пјевачица подијелила са својим обожаваоцима види како јој показује средњи прст.

"Када ти нерођена ћерка покаже средњи прст из материце, знаш да си спреман", написала је пјевачица на свом профилу на Инстаграму.

"Стварно ми показује прст. То је тако смешно", чује се на снимку Кети Пери.

Овај снимак је привукао велику пажњу многих, а у коментарисање се укључила и њена колегиница, такође пјевачица Рита Ора, која је само кратко написала: "Иста мама".

Пре два мјесеца пјевачица и њен изабраник глумац Орландо Блум саопштили су да ће ускоро постати родитељи. Пар је већ неколико пута одлагао вјенчање, које је требало да се одржи овог љета, али је оно опет отказано због пандемије коронавируса.

 

А док траје пандемија, певачицу, као и многе труднице муче проблеми који су свим женама које су биле или су тренутно у другом стању, веома познати.

"Има добрих дана, а има и тешких дана кад погледам у своје ножне прсте и почнем да плачем или заплачем док радим нешто потпуно банално. Мислим да је то углавном због хормона, а и нисам навикла на то да сам затворена у ограниченом простору са великим бројем људи. Волим да будем напољу."

Снимак можете да погледате овдје

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана