Pjevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst VIDEO

GS
Pjevačica pokazala snimak sa ultrazvuka: Beba joj pokazuje srednji prst VIDEO

Beba pjevačice Keti Peri izgleda ima smisao za humor, pošto je, kako se na snimku ultrazvuka koji je pjevačica podijelila sa svojim obožavaocima vidi kako joj pokazuje srednji prst.

"Kada ti nerođena ćerka pokaže srednji prst iz materice, znaš da si spreman", napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu.

"Stvarno mi pokazuje prst. To je tako smešno", čuje se na snimku Keti Peri.

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju mnogih, a u komentarisanje se uključila i njena koleginica, takođe pjevačica Rita Ora, koja je samo kratko napisala: "Ista mama".

Pre dva mjeseca pjevačica i njen izabranik glumac Orlando Blum saopštili su da će uskoro postati roditelji. Par je već nekoliko puta odlagao vjenčanje, koje je trebalo da se održi ovog ljeta, ali je ono opet otkazano zbog pandemije koronavirusa.

 

A dok traje pandemija, pevačicu, kao i mnoge trudnice muče problemi koji su svim ženama koje su bile ili su trenutno u drugom stanju, veoma poznati.

"Ima dobrih dana, a ima i teških dana kad pogledam u svoje nožne prste i počnem da plačem ili zaplačem dok radim nešto potpuno banalno. Mislim da je to uglavnom zbog hormona, a i nisam navikla na to da sam zatvorena u ograničenom prostoru sa velikim brojem ljudi. Volim da budem napolju."

Snimak možete da pogledate ovdje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana