Пјевачица најавила документарац о својој каријери: “Мис Американа” процес промјене Тејлор Свифт

Agencije
Пјевачица најавила документарац о својој каријери: “Мис Американа” процес промјене Тејлор Свифт

Америчка пјевачица Тејлор Свифт нестала је с јавне сцене на годину дана и створила нову особу. Чини се да њен нови документарац “Мисс Америцана” омогућава гледаоцима да завире у тај процес. Прва најава за филм је објављена, а за све обожаваоце то је и  први увид у дуго очекивани пројекат.

 

- Ово се спрема већ дуго времена - објавила је Свифт на друштвеним мрежама.

Најава приказује да ће филм заронити дубље у наизглед трансформативну одсутност и независност Тејлор Свифт, која је резултат њеног самоиспитивања.

- Постала сам особа каква су сви жељели да будем. Морала сам деконструисати читав систем вјеровања, избацити га и одбацити - наводи Свифт. 

Филм приказује прекретницу у каријери Тејлор Свифт када је из аполитичне поп звијезде прешла у искрену активисткињу. Камере су забиљежиле како Свифтова доноси одлуку да први пут јавно објави политичку изјаву, а исто тако док се суочава с повратном реакцијом због своје одлуке.

Документарни филм је режирала Лана Вилсон, а очекује се да ће бити приказан на “Санденс” фестивалу. У изабраним биоскопима и на “Нетфликсу” биће приказан 31. јану

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана