Pjevačica najavila dokumentarac o svojoj karijeri: “Mis Amerikana” proces promjene Tejlor Svift

Agencije
Pjevačica najavila dokumentarac o svojoj karijeri: “Mis Amerikana” proces promjene Tejlor Svift

Američka pjevačica Tejlor Svift nestala je s javne scene na godinu dana i stvorila novu osobu. Čini se da njen novi dokumentarac “Miss Americana” omogućava gledaocima da zavire u taj proces. Prva najava za film je objavljena, a za sve obožavaoce to je i  prvi uvid u dugo očekivani projekat.

 

- Ovo se sprema već dugo vremena - objavila je Svift na društvenim mrežama.

Najava prikazuje da će film zaroniti dublje u naizgled transformativnu odsutnost i nezavisnost Tejlor Svift, koja je rezultat njenog samoispitivanja.

- Postala sam osoba kakva su svi željeli da budem. Morala sam dekonstruisati čitav sistem vjerovanja, izbaciti ga i odbaciti - navodi Svift. 

Film prikazuje prekretnicu u karijeri Tejlor Svift kada je iz apolitične pop zvijezde prešla u iskrenu aktivistkinju. Kamere su zabilježile kako Sviftova donosi odluku da prvi put javno objavi političku izjavu, a isto tako dok se suočava s povratnom reakcijom zbog svoje odluke.

Dokumentarni film je režirala Lana Vilson, a očekuje se da će biti prikazan na “Sandens” festivalu. U izabranim bioskopima i na “Netfliksu” biće prikazan 31. janu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana