People's Choice Awards: Џенифер Лопез проглашена иконом 2020. године, плакала од среће

Кликс
Foto: Getty Images

На 46. церемонији People's Choice награде Џенифер Лопез проглашена је иконом 2020. године, а награду јој је додијелила публика у онлине гласању.

Ово признање јој је припало због њене успјешне вишедеценијске каријере, од наступа на полувремену Super Bowl-a 2020. до улоге у култном биографском филму Селена 1997. године.

Прије него што је одржала емотивни говор током којег је чак и заплакала у једном тренутку, Лопез је била изненађена видеопорукама својих колегица Рене Зелвегер и Никол Кидман.

"Човјече, 2020. није била шала, зар не? Мислим, прије 2020. били смо опсесивни око освајања ове награде или номинација за ту награду, али не ове године. Ова година нам је показала шта је важно, а шта не. Људи, сви смо заједно у овоме. Помажимо једни другима, волимо се, будимо љубазни једни према другима. И схватила сам важност те везе, тај људски додир. Схватила сам да томе тежим у свему што радим", казала је Лопез.

Поручила је и то како је вјера мотивира да настави даље у тешким тренуцима.

"Понекад када сам уморна, као што је то било код већине нас ове године, моја породица, пријатељи, моје бебе и моји фанови, ви сте људи који су ме подигли кад се нисам могла подићи. Тако сам захвална што вас имам у свом животу ", наставила је.

Истакла је како јој је била велика част наступити на Super Bowlu ове године.

"То је била велика ствар! Много сам тога видјела и научила и још увијек учим. Желим да вам се захвалим и кажем вам колико цијеним што сте ми дозволили да то учиним пред вама свих ових година. Као Латиноамериканка и као жена, морам радити двоструко више да бих добила прилике, понекад су моји велики снови и моје амбиције нервирале људе око мене", признала је пјевачица.

На крају је казала како је ово највећа награда коју је могла добити.

"Прихваћам ову награду с великом понизношћу и захвалношћу и надам се да можемо почети лијечити као земља и заједно стајати уједињени и поносни и у хармонији ", поручила је Лопез.

Џастин Бибер и Лејди Гага изједначени су као највише номинирани умјетници вечери са по седам номинација. Бибер је побиједио у главним категоријама, укључујући мушког умјетника, албум, музички видео и сарадњу године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана