Ово су модни савјети Емили Ратајковски трудницама

РТС
Ово су модни савјети Емили Ратајковски трудницама

Популарни модел Емили Ратајковски, која је у другом стању, редовно објављује фото и видео садржаје на друштвеним мрежама, у којима позива труднице да и у другом стању изгледају лијепо и буду модерне.

Манекенка и глумица Емили Ратајковски (29) о току своје трудноће, од самог почетка, обавештава јавност на најотворенији могући начин, почев од насловне стране магазина Вог

Изгледа да је Емили максимално посвећена праћењу модних линија за труднице.

Од објаве да је у другом стању, у октобру 2020. године, Емили се труди да забиљежи што више тренутака своје трудноће и своја искуства дијели на друштвеним мрежама.

У зависности од расположења, она је изјављивала да се „понекад осјећа као Вини Пу у људском облику", други пут „као богиња плодности са привлачном задњицом", док је било и објава у којима констатује да ће „ово стање брзо проћи и да ће јој недостајати". 

Ратајковски је већ позната као име из свијета моде са снажним осећајем за изграђивање личног стила. Довољно је присјетити се одјевне комбинације (одијело у сенф боји) коју је одабрала за вјенчање 2018. године, пише independent.co.uk.

Трудноћа није спријечила Ратајковски да се и даље изражава кроз моду. Она сада и саветује остале труднице поручујући им да „не морају стално да носе широку одећу". На свом примеру је показала да трудница може изгледати лијепо и у комадима одјеће који су припијени уз тијело. 

„Трудне или не, оно што носите треба да чини да се осећате сјајно - без обзира да ли то значи да сте изабрале широку, лепршаву одјећу или хаљине у којима сте закопчане до грла", сматра позната трудница.

Емили сматра да је „на тржишту много гардеробе намјењене трудницама које скривају стомак, а то не треба да буде правило". 

Сматра да труднице могу да експериментишу и са различитим моделима купаћих костима, а посебно наглашава да се не треба плашити јарких и веселих боја које је током другог стања радо понијела, па смо тако могли да је видимо у гардероби наранџасте боје, пастелно зеленој, ватрено црвеној...

„Свјетле боје су вам пријатељ. Не потцјењујте снагу моде. Она вам може подићи расположење и учинити да се осећате самопоуздано када се можда не осјећате најбоље", поручила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана