Ovo su modni savjeti Emili Ratajkovski trudnicama

RTS
Ovo su modni savjeti Emili Ratajkovski trudnicama

Popularni model Emili Ratajkovski, koja je u drugom stanju, redovno objavljuje foto i video sadržaje na društvenim mrežama, u kojima poziva trudnice da i u drugom stanju izgledaju lijepo i budu moderne.

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski (29) o toku svoje trudnoće, od samog početka, obaveštava javnost na najotvoreniji mogući način, počev od naslovne strane magazina Vog

Izgleda da je Emili maksimalno posvećena praćenju modnih linija za trudnice.

Od objave da je u drugom stanju, u oktobru 2020. godine, Emili se trudi da zabilježi što više trenutaka svoje trudnoće i svoja iskustva dijeli na društvenim mrežama.

U zavisnosti od raspoloženja, ona je izjavljivala da se „ponekad osjeća kao Vini Pu u ljudskom obliku", drugi put „kao boginja plodnosti sa privlačnom zadnjicom", dok je bilo i objava u kojima konstatuje da će „ovo stanje brzo proći i da će joj nedostajati". 

Ratajkovski je već poznata kao ime iz svijeta mode sa snažnim osećajem za izgrađivanje ličnog stila. Dovoljno je prisjetiti se odjevne kombinacije (odijelo u senf boji) koju je odabrala za vjenčanje 2018. godine, piše independent.co.uk.

Trudnoća nije spriječila Ratajkovski da se i dalje izražava kroz modu. Ona sada i savetuje ostale trudnice poručujući im da „ne moraju stalno da nose široku odeću". Na svom primeru je pokazala da trudnica može izgledati lijepo i u komadima odjeće koji su pripijeni uz tijelo. 

„Trudne ili ne, ono što nosite treba da čini da se osećate sjajno - bez obzira da li to znači da ste izabrale široku, lepršavu odjeću ili haljine u kojima ste zakopčane do grla", smatra poznata trudnica.

Emili smatra da je „na tržištu mnogo garderobe namjenjene trudnicama koje skrivaju stomak, a to ne treba da bude pravilo". 

Smatra da trudnice mogu da eksperimentišu i sa različitim modelima kupaćih kostima, a posebno naglašava da se ne treba plašiti jarkih i veselih boja koje je tokom drugog stanja rado ponijela, pa smo tako mogli da je vidimo u garderobi narandžaste boje, pastelno zelenoj, vatreno crvenoj...

„Svjetle boje su vam prijatelj. Ne potcjenjujte snagu mode. Ona vam može podići raspoloženje i učiniti da se osećate samopouzdano kada se možda ne osjećate najbolje", poručila je.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana