Оштре критике на рачун Викторије Бекам: Има 380 милиона, а тражила је помоћ владе

ГС
Оштре критике на рачун Викторије Бекам: Има 380 милиона, а тражила је помоћ владе

Викторија Бекам је оштро је критикована пошто се сазнало да је тражила помоћ за своју модну компанију из владиног фонда намјењеног предузећима које имају проблеме због епидемије вируса корона.

Викторија Бекам обавјестила је 30 запослених у свом модном послу да ће им смањити плате у складу с процедуром владе у Великој Британији, за санирање посљедица пандемије вируса корона. Викторија је тиме навукла бијес и незадовољство јавности.

Дејвид Бекам и његова супруга Викторија, некадашња чланица групе “Спајс Гирлс”, имају имовину вредну најмање 380 милиона еура, а Викторија има колекцију торби у вредности од 1,7 милиона евра.

Њени “луди” трошкови не пролазе незапажено, још увек постоје они који се сјећају рођендана од 114 хиљада евра који је организовала породица.

Укратко, с личним богатством од  380 милиона евра, многи сматрају да је недопуштено тражити државну помоћ.

Али другачије мисли ова некадашња пјевачица која се, како пишу британски медији, неким пријатељима пожалила “на неправедне критике које су јој упућене због нечега што раде многе друге компаније”.

Познати енглески новинар и водитељ Пирс Морган је оповргао тврдњу Викторије да њена фирма трпи губитке због епидемије и рекао да Викторијин модни посао у задњх неколико година трпи губитке.
(Б92)
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана