Oštre kritike na račun Viktorije Bekam: Ima 380 miliona, a tražila je pomoć vlade

GS
Oštre kritike na račun Viktorije Bekam: Ima 380 miliona, a tražila je pomoć vlade

Viktorija Bekam je oštro je kritikovana pošto se saznalo da je tražila pomoć za svoju modnu kompaniju iz vladinog fonda namjenjenog preduzećima koje imaju probleme zbog epidemije virusa korona.

Viktorija Bekam obavjestila je 30 zaposlenih u svom modnom poslu da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posljedica pandemije virusa korona. Viktorija je time navukla bijes i nezadovoljstvo javnosti.

Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija, nekadašnja članica grupe “Spajs Girls”, imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona eura, a Viktorija ima kolekciju torbi u vrednosti od 1,7 miliona evra.

Njeni “ludi” troškovi ne prolaze nezapaženo, još uvek postoje oni koji se sjećaju rođendana od 114 hiljada evra koji je organizovala porodica.

Ukratko, s ličnim bogatstvom od  380 miliona evra, mnogi smatraju da je nedopušteno tražiti državnu pomoć.

Ali drugačije misli ova nekadašnja pjevačica koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila “na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije”.

Poznati engleski novinar i voditelj Pirs Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u zadnjh nekoliko godina trpi gubitke.
(B92)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana