Остали без још једног члана: Након смрти бубњара, гитариста одлучио да напусти Амадеус бенд

ГС
Остали без још једног члана: Након смрти бубњара, гитариста одлучио да напусти Амадеус бенд

БЕОГРАД - "Амадеус бенд" прошле године остао је без бубњара Бојана Златановића Токана, који је изгубио битку са вирусом корона, а од сада ће група бројати још једног члана мање, будући да је гитариста Милан Кордулуп одлучио да напусти бенд.

Милан је након 15 година одлучио да каријеру настави ван "Амадеус бенда", а на друштвеним мрежама подијелио је емотивну поруку, преноси Блиц.

" Драги пријатељи, након 15 година сарадње са групом "Амадеус" дошло је вријеме за растанак. Потпуно је нормално да у животу дође тренутак када се наше жеље и визије разликују, па сам из тих разлога и одлучио да је вријеме да затворим ово поглавље и промијеним путању, а да момци из бенда наставе даље без мене. У августу 2005. године добио сам позив да свирам и стварам музику са највећим бендом популарне музике у нашој земљи у том тренутку. Протеклих 15 година прошло је муњевито. Било је то једно незаборавно путовање и свакако нешто што је оставило доста тога у мом сјећању. Радо ћу се присећати свих анегдота, континената, држава и градова које смо прошли заједно, тешких тренутака, али највише осмијеха који је ријетко кад силазио са лица. Веома сам захвалан сваком од момака из бенда понаособ, пошто сам имао прилике да од сваког понешто научим" написао је Милан, па додао:

" Искористио бих прилику и да се захвалим свим бившим менаџерима и сарадницима, свим техничарима и возачима, драгим људима без којих свакако не бисмо успјели нас петорица да изгурамо све ово. Доста тога је иза нас! На крају, али никако најмање битно" огромно хвала публици. Највеће хвала брату Токану који је иницирао да добијем позив да свирам у бенду сада већ давне 2005. "Амадеусу" желим пуно среће и успјеха у даљем раду, још много добрих пјесама и великих концерата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана