Ostali bez još jednog člana: Nakon smrti bubnjara, gitarista odlučio da napusti Amadeus bend

GS
Ostali bez još jednog člana: Nakon smrti bubnjara, gitarista odlučio da napusti Amadeus bend

BEOGRAD - "Amadeus bend" prošle godine ostao je bez bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, koji je izgubio bitku sa virusom korona, a od sada će grupa brojati još jednog člana manje, budući da je gitarista Milan Kordulup odlučio da napusti bend.

Milan je nakon 15 godina odlučio da karijeru nastavi van "Amadeus benda", a na društvenim mrežama podijelio je emotivnu poruku, prenosi Blic.

" Dragi prijatelji, nakon 15 godina saradnje sa grupom "Amadeus" došlo je vrijeme za rastanak. Potpuno je normalno da u životu dođe trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vrijeme da zatvorim ovo poglavlje i promijenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene. U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku. Proteklih 15 godina prošlo je munjevito. Bilo je to jedno nezaboravno putovanje i svakako nešto što je ostavilo dosta toga u mom sjećanju. Rado ću se prisećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje smo prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmijeha koji je rijetko kad silazio sa lica. Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim" napisao je Milan, pa dodao:

" Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bismo uspjeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas! Na kraju, ali nikako najmanje bitno" ogromno hvala publici. Najveće hvala bratu Tokanu koji je inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005. "Amadeusu" želim puno sreće i uspjeha u daljem radu, još mnogo dobrih pjesama i velikih koncerata.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana