Од Игре престола, сунчања са Путином до излета са Титом – како је Берни Сандерс освојио интернет

ГС
Од Игре престола, сунчања са Путином до излета са Титом – како је Берни Сандерс освојио интернет

У случају да сте се питали - да, амерички сенатор Берни Сандерс видио је све мимове које је инспирисала поза у којој је сједио на инаугурацији америчког предсједника Џоа Бајдена.

Гостујући у емисији Лејт најт  интернет мимови инспирисани Сандерсом, који је на Бајденовој инаугурацији сједио скрштених руку ушушкан у дебелу јакну и браон вунене рукавице, били су прва ствар за коју је сенатора питао домаћин Сет Мајерс.

“Само сам сједио и покушавао да се загријем”, одговорио је Сандерс.

Амерички сенатор се насмијао када му је Мајерс показао неколико мимова, укључујући и онај у којем сједи поред глумачке поставе серије Секс и град.

Открио је и да му је вунене рукавице, које су такође постале хит, поклонила учитељица Џен Елис из Вермонта.

Џо Бајден је положио заклетву на мјесто америчког предсједника у сриједу, али му је славу тог дана потпуно преотео Берни Сандерс сједећи намрштен и прекрштених ногу у столици на расклапање у дебелој јакни и вуненим рукавицама.

Сандерс је убрзо постао потпуни хит на интернету, а хиљаде мимова је направљено са његовим ликом, па се тако појавио у Господару прстенова, Игри пријестола, Ратовима звијезда, Харију Потеру, Мандалоријанцу, Да Винчијевој Посљедњој вечери, споту за пјесму Лосинг Мy Религион, НБА утакмици, ММА рингу, са Путином на пецању...

И у Србији је Сандерсова поза изазвала интересовање, па се амерички сенатор, између осталог, нашао са Титом на излету и у тролејбусу са покојним патријархом Павлом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана