Od Igre prestola, sunčanja sa Putinom do izleta sa Titom – kako je Berni Sanders osvojio internet

GS
Od Igre prestola, sunčanja sa Putinom do izleta sa Titom – kako je Berni Sanders osvojio internet

U slučaju da ste se pitali - da, američki senator Berni Sanders vidio je sve mimove koje je inspirisala poza u kojoj je sjedio na inauguraciji američkog predsjednika Džoa Bajdena.

Gostujući u emisiji Lejt najt  internet mimovi inspirisani Sandersom, koji je na Bajdenovoj inauguraciji sjedio skrštenih ruku ušuškan u debelu jaknu i braon vunene rukavice, bili su prva stvar za koju je senatora pitao domaćin Set Majers.

“Samo sam sjedio i pokušavao da se zagrijem”, odgovorio je Sanders.

Američki senator se nasmijao kada mu je Majers pokazao nekoliko mimova, uključujući i onaj u kojem sjedi pored glumačke postave serije Seks i grad.

Otkrio je i da mu je vunene rukavice, koje su takođe postale hit, poklonila učiteljica Džen Elis iz Vermonta.

Džo Bajden je položio zakletvu na mjesto američkog predsjednika u srijedu, ali mu je slavu tog dana potpuno preoteo Berni Sanders sjedeći namršten i prekrštenih nogu u stolici na rasklapanje u debeloj jakni i vunenim rukavicama.

Sanders je ubrzo postao potpuni hit na internetu, a hiljade mimova je napravljeno sa njegovim likom, pa se tako pojavio u Gospodaru prstenova, Igri prijestola, Ratovima zvijezda, Hariju Poteru, Mandalorijancu, Da Vinčijevoj Posljednjoj večeri, spotu za pjesmu Losing My Religion, NBA utakmici, MMA ringu, sa Putinom na pecanju...

I u Srbiji je Sandersova poza izazvala interesovanje, pa se američki senator, između ostalog, našao sa Titom na izletu i u trolejbusu sa pokojnim patrijarhom Pavlom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana