Николас Кејџ с новом дјевојком обишао свој надгробни споменик

Avaz.ba
Николас Кејџ с новом дјевојком обишао свој надгробни споменик

Николас Кејџ недавно се развео након само четири дана брака, а сада је виђен с новом дјевојком у бизарном изласку.

Глумац је виђен како за руку држи мистериозну жену у Њу Орлеансу. 

Пар је имао усклађене одјевне комбинације, па чак и огрлице. Њих двоје су ишли у разгледавање његове гробнице у облику пирамиде коју је купио за себе 2010. 

Ово је први пут да је глумац виђен с дјевојком након што се неко вријеме нагађало да је поново у вези.

- Зауставили су се у приватном аутомобилу с возачем и ушли скупа на гробље. Били су унутра 15 минута и изашли. Николас је махнуо свима - испричао је грађанин који је видио пар. 

Николас је прошле године доживио распад брака у рекордном року. 

Наиме, глумац се у марту 2019. оженио визажистицом Ериком Коике у Лас Вегасу, а развод је затражио након само четири дана. Супружници су се развели два мјесеца касније. 

Глумац има још један кратак брак иза себе с кантауторицом Лизом Мери Присли (52), кћерци Елвиса Прислија. Вјенчали су се 2002. и развели након два мјесеца.

Иначе, Кејџ је познат по куповини бизарних и екстравагантних ствари.  

Велики дио новца потрошио је на куповину кућа широм свијета. Глумац је тако у једном тренутку посједовао чак 15 домова, укључујући дворце у Њемачкој и Енглеској. 

Због те куповине сада је дужан 6,3 милиона долара. Кејџ је купио и острва на Бахамима, а велики је заљубљеник у аутомобиле.

У колекцији чудних ствари се налази и хоботница вриједнa 150.000 долара за коју је тврдио да му је помогла у глуми, лобања диносаура стара 70 милиона година и вриједна 276 милиона долара, гробница висока 2,75 метара у облику пирамиде у којој жели бити покопан, а ту је и колекција смањених пигмејских глава. 

Не заборавимо на јахте, мотоцикле и приватни авион који посједује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана