Nikolas Kejdž s novom djevojkom obišao svoj nadgrobni spomenik

Avaz.ba
Nikolas Kejdž s novom djevojkom obišao svoj nadgrobni spomenik

Nikolas Kejdž nedavno se razveo nakon samo četiri dana braka, a sada je viđen s novom djevojkom u bizarnom izlasku.

Glumac je viđen kako za ruku drži misterioznu ženu u Nju Orleansu. 

Par je imao usklađene odjevne kombinacije, pa čak i ogrlice. Njih dvoje su išli u razgledavanje njegove grobnice u obliku piramide koju je kupio za sebe 2010. 

Ovo je prvi put da je glumac viđen s djevojkom nakon što se neko vrijeme nagađalo da je ponovo u vezi.

- Zaustavili su se u privatnom automobilu s vozačem i ušli skupa na groblje. Bili su unutra 15 minuta i izašli. Nikolas je mahnuo svima - ispričao je građanin koji je vidio par. 

Nikolas je prošle godine doživio raspad braka u rekordnom roku. 

Naime, glumac se u martu 2019. oženio vizažisticom Erikom Koike u Las Vegasu, a razvod je zatražio nakon samo četiri dana. Supružnici su se razveli dva mjeseca kasnije. 

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautoricom Lizom Meri Prisli (52), kćerci Elvisa Prislija. Vjenčali su se 2002. i razveli nakon dva mjeseca.

Inače, Kejdž je poznat po kupovini bizarnih i ekstravagantnih stvari.  

Veliki dio novca potrošio je na kupovinu kuća širom svijeta. Glumac je tako u jednom trenutku posjedovao čak 15 domova, uključujući dvorce u Njemačkoj i Engleskoj. 

Zbog te kupovine sada je dužan 6,3 miliona dolara. Kejdž je kupio i ostrva na Bahamima, a veliki je zaljubljenik u automobile.

U kolekciji čudnih stvari se nalazi i hobotnica vrijedna 150.000 dolara za koju je tvrdio da mu je pomogla u glumi, lobanja dinosaura stara 70 miliona godina i vrijedna 276 miliona dolara, grobnica visoka 2,75 metara u obliku piramide u kojoj želi biti pokopan, a tu je i kolekcija smanjenih pigmejskih glava. 

Ne zaboravimo na jahte, motocikle i privatni avion koji posjeduje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana