Не помаже ни то што је најбогатија жена на свијету: Мери-Кејт Олсен оставио 17 година старији муж

ГС
Не помаже ни то што је најбогатија жена на свијету: Мери-Кејт Олсен оставио 17 година старији муж

Страни медији преносе да се глумица Мери-Кејт Олсен разводи од супруга Оливера Саркозија.

Она је покушала још у априлу да поднесе захтев за развод брака од француског банкара, али је суд саопштио да неће покретати поступак због пандемије коронавируса.
Сада је Олсенова поново затражила спровођење поступка, како њих двоје већ не живе заједно. Но, и овог пута наишла је на затворена врата - речено јој је да судови у Њујорку не прихватају пријаве за развод и да су отворени само за хитне случајеве.

Потом је глумица наставила да инсистира карактеришући свој случај као хитан, а и сам Саркози тражио је да се реализује њихов предбрачни уговор.

Подсетимо, "Форбс" је 2007. сврстао Мери-Кејт и њену сестру близнакињу у најбогатије жене у свијету забаве са процјењеним богатством од 100 милиона долара.

Иначе, Оливер Саркози је 17 година старији од ове модне креаторке и глумице, а полубрат је бившег француског предсједника Николаса Саркозија.

Ситуација је тренутно веома сложена између сада већ бившег пара - наводно је Саркози славну плавушу приморао да се исели из стана у Њујорку, у ком су заједно живели, раскинувши закуп тог стана, а да је претходно није упозорио.

Његови адвокати наложили су јој да изађе до 18. маја, а она је тражила да се тај рок продужи до 30. маја. Мери-Кејт је управо зато инсистирала на хитном поступку - јер је на тај начин њена имовина заштићена (захтев за развод аутоматски штити партнерску имовину).

Пар је био заједно од 2012, а немају заједничку децу, али Саркози из претходног брака има двије ћерке. Последњи пут су виђени заједно у новембру у друштву Ешли Олсен и њеног дечка Луиса Ајзнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана